Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Jaume Cabr: Jo confesso


Proa, 2011 (1008 pàgines)

Si la botiga dantiguitats de la famlia s tot un univers per al petit Adri, el despatx del seu pare s el centre daquest univers, i el tresor ms preuat de tots s un magnfic viol del segle XVIII al voltant del qual giren moltes histries daquesta novella de novelles. Jo confesso s una llarga carta damor dalg que ha hagut de jugar sol durant molts anys, entre llibres vells i secrets inconfessats; dalg que ha estimat de manera incondicional; dalg que se sent culpable duna mort violenta, i dalg que no entn el mal que recorre la histria dOccident.

Jo confesso ha estat distingida amb diferents guardons literaris: Premio de la Crtica 2012; Premi Crtica Serra d'Or 2012; Premi de Narrativa M.ngels Anglada 2012; Premio La tormenta en un vaso 2012; i Premi Crexells 2012.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil