Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Alessandro Baricco: Seda


La Magrana, 2011 (128 pàgines)

Baricco es va convertir en un fenomen literari mundial amb la publicaci de la novel.la Seda (1996), una nostlgica recerca de sentiments que mai s'anomenen pel seu nom. Seda s la histria d'Herv Joncour, personatge lacnic i fosc que recorre el mn en busca d'un producte extic. Fins que un dia torna amb una crrega encara ms delicada, la d'uns ulls perfectament muts que es creuen amb els seus. Subtilssima barreja d'histria i faula, relat delicat sobre l'amor, d'un erotisme contingut, Seda s un teixit de silencis, de gestos gaireb simblics, que recobreixen, anglicament, una passi volcnica.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2017-11-16 LMX0Mn4cD3uC
If not for your writing this topic could be very coutnloved and oblique.
2003-05-13 vszaUqcHNgGR
Oh puhadleeez.For anyadone who cares to look for it, there is plenty of foaogte of Hezbo rocket launchaders firading from within viladlages. There is plenty of foaogte that shows rocket launchaders firading and then movading into civiladian buildings.This is ona0tape.The UN peaceadkeepaders themadselves admit that their posiadtions are being used as cover by Hezollah.I know its more fun to imagadine those evil jews slaughadterading chiladdren and drinkading theira0blood — Where have I heard that before?
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil