Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Marcel Proust: Combray


Viena, 2009 (248 pàgines)

Combray s un dels llocs mtics de la literatura del segle XX: el seu nom ens transporta a una petita localitat francesa, situada no gaire lluny de la capital, inspirada en el poble on Marcel Proust passava de petit les vacances d'estiu. Per Combray s, tamb, un relat d'una bellesa intensssima i sostinguda, centrat en la iniciaci d'un adolescent en el culte a l'art i la literatura, i en el descobriment de les pulsions ertiques. I, sobretot, s l'autntica porta d'entrada a aquest monument literari que constitueix. A la recerca del temps perdut, en qu se'ns detalla el "mtode Proust", una nova manera de veure i descriure les coses, explorant els tnels que, des d'una sensaci del present, condueixen als records del passat... com el gust d'aquell trosset de magdalena que, sucat en la infusi de te o de tilla, la tieta Lonie oferia al jove Marcel Proust el diumenge al mat, abans d'anar a missa.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil