Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Stefan Zweig: La impacincia del cor


Quaderns Crema, 2010 (424 pàgines)

En els primers albors de la Gran Guerra, el tinent Anton Hofmiller rep una invitaci per anar al castell del magnat hongars Lajos von Kekesfalva. Durant la seva estada, la filla de lamfitri, que pateix parlisi crnica, senamora del jove oficial. Hofmiller, que noms sent compassi per la jove Edith, decideix ocultar els seus veritables sentiments i li fa tenir esperances en una rpida recuperaci. Arriba fins i tot a prometre-shi, per no reconeix el seu nuviatge en pblic. Com un criminal en la foscor, Hofmiller es refugiar en la guerra, i en tornar com un autntic heroi. La impacincia del cor s, sens dubte, un dels millors llibres de Zweig, un esglaiador retrat de la insondable naturalesa humana que atrapar el lector des de la primera pgina.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2017-11-16 K778GXnUQ0O
Der scheint immer teurer zu werden. Bei allgo haben sie noch einen für 2295. Bei Saturn bestellen kostet 2299 und bei Mediamarkt 2259. Bestelle jetzt aber. Muss das Ding ha28b&#en30;..
2006-04-13 kBwLJhwSbONBIsvqUO
When you buy or sell a home the real estate coissmimons or sales/marketing/consulting fees are usually paid by the home seller. This can be a private owner, lender, bank or investor. The amount of the commission is agreed when the property seller hires a real estate agent to market and sell their home. The document that outlines the commission amount is commonly called a listing agreement. See our article about the listing agreement used in Arizona:
2004-04-13 PSnohjhngI
Your's is a point of view where real intelligence shnies through.
2004-04-13 VXrFWlAWZSCAotEP
That takes us up to the next level. Great psoitng.
2015-01-13 DlwMigTovCEKTwp
When you buy or sell a home the real estate comismsions or sales/marketing/consulting fees are usually paid by the home seller. This can be a private owner, lender, bank or investor. The amount of the commission is agreed when the property seller hires a real estate agent to market and sell their home. The document that outlines the commission amount is commonly called a listing agreement. See our article about the listing agreement used in Arizona:
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil