Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

John Irving: El mn segons Garp


Columna, 2000 (438 pàgines)

El mn segons Garp s una obra en la qual cada lector troba una histria diferent que el reconcilia amb els motius ms secrets de l'existncia.
s una histria inslita. La d'una infermera que decideix tenir un fill sense pare reconegut en la dcada dels quaranta; i la d'en Garp, fruit d'aquesta especial decisi, que far de la seva vida una magnfica novella d'amor i odi. Entremig, tot un seguit de personatges que, en un apassionant entramat de sentiments, inhibicions i hostilitats, ens parlen d'all ms superficial i alhora ms profund de les relacions humanes. Els fets es desencadenen el dia que la infermera Fields publica les seves memries: en Garp que ja coneix el que s l'enamorament, la gelosia i la lluita per una vida millor, veu sorprs com la seva mare es converteix en la lder d'un creixent moviment feminista, i ell opta per iniciar la seva prpia revolta a la recerca d'una identitat.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil