Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Dan Fesperman: El barco de los grandes pesares


RBA, 2004 (344 pàgines)

El barco de los grandes pesares ens porta a la guerra dels Balcans, Vlado Petric es un exiliat Bosni a Berln quan un membre del Tribunal Internacional pels Crims de Guerra li proposa tornar a Sarajevo per collaborar a la detenci d'un general Serbi responsable de genocidi a Srebrenica.
La missi, aparentment senzilla, destapar histries molt ms antigues, de la segona guerra mundial que impliquen als serveis secrets de diversos pasos. Novella d'acci i de reflexi al mateix temps, amb un excellent control del ritme narratiu.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2016-01-13 zNNxPTRCYLUBPbRpZ
Bom... sobre planos, dtissei de fazea-los. No fim do ano passado simplesmente tudo, absolutamente tuuudo o que eu havia pensado para a minha vida foi por e1gua abaixo. Mudane7a de 100%, e ainda estou me adaptanto e0s novas ide9ias. c0es a vida exige de nf3s sermos extremamente fortes... e muitas vezes me pergunto: por que esse sacredficio imenso?!Mas vamos levando, esperando o tempo pf4r as coisas no lugar.=*
2016-01-13 piwUbrVZKeVhfsRX
Una vegada al tren hi havia un nen que va comene7ar a xiaslcr com un boig: Que em pixo a sobre, tin piped, tin mooolt pipiiii!!!!!'I la mare es va posar a xiaslcr com una boja: Aguanta't la tita, agafatela ben fort que baixem a la propera parada!!!'I el nen encara va cridar me9s fort: Que se m'escapa la gotetaaaa!!!!!'Be9, aquell dia de fet vaig riure fore7a.(per cert, no et fa res que t'hagi agregat als enllae7os del meu bloc, oi?)
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil