Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
J.M. Coetzee: L'edat de ferro


Grup 62, 2007 (224 pàgines)

Ciutat del Cap, ltims dies de l'apartheid. Un cncer acaba de sentenciar a mort la senyora Curren. Els dubtes, la por i la implacable soledat se li claven a l'nima com agulles fines.
Noms la valentia, la lucidesa, l'amor i l'estranya companyia d'un rodamn li donaran les forces per afrontar amb dignitat el que li queda de vida i escriure una llarga carta a la seva filla, que fa anys que ha marxat a Amrica. A travs d'aquesta carta, la senyora Curren gosar, ara s, estimar-la, perdonar els vius i morir sense amargor.
Amb milers de lectors a tot el mn i guanyadora del Premi Llibreter 2003, L'edat de ferro ha estat reconeguda internacionalment per la crtica com una novella insuperable, d'una qualitat excepcional.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil