Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

William Saroyan: La comdia humana


Acantilado, 2004 (270 pàgines)

Homer Macauley treballa com a missatger per a una companyia de telgrafs i es converteix en testimoni de la vida quotidiana dels habitants d'Ithaca, una petita poblaci de la vall de Sant Joaquim, a Califrnia, que veu com molts dels seus soldats, en plena Segona Guerra Mundial , no tornen del front. Cada telegrama que lliura s el nou anunci d'una nova vctima, una finestra que es tanca a l'entorn familiar del desaparegut i, alhora, un pas ms en el seu coneixement del mn i del comportament hum. La comdia humana s la ms clebre de les novel les de Saroyan i, en ella, la vitalitat i la candidesa dibuixen un inoblidable al legat contra l'absurd de totes les guerres.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil