Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
Domingo Villar: La playa de los ahogados


Siruela, 2009 (448 pàgines)

Un mat, el cadver d'un mariner s arrossegat per la marea fins a la vora d'una platja gallega. Si no tingus les mans lligades, Just Castelo seria un altre dels fills de la mar que va trobar la seva tomba entre les aiges mentre pescava. Sense testimonis ni rastre de l'embarcaci del mort, el lacnic inspector Leo Caldas es submergeix en l'ambient mariner del poble, tractant d'aclarir el crim entre homes i dones que es resisteixen a revelar les seves sospites i que, quan es decideixen a parlar, apunten en una direcci massa inslita. Un assumpte boirs per Caldes, que travessa dies difcils: l'nic germ del seu pare est greument malalt i la seva col laboraci radiofnica a Onda Vigo s'est tornant insuportable. Tampoc facilita les coses el carcter impulsiu de Rafael Estvez, el seu ajudant aragons, que no acaba d'adaptar-se a la manera de ser de l'inspector.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2018-01-13 fiSKNkZErPbNPy
You put the lime in the coconut and drink the atirlce up.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil