Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
Stefan Zweig: La impacincia del cor


Quadrens Crema, 2010 (424 pàgines)

Escrita el 1939, La impacincia del cor s la novella ms llarga d'Stefan Zweig. Mestre de la immersi en la complexitat humana, l'autor viens ens presenta un text angoixant i desassossegat que no ens deixar indiferents, sin ms aviat intranquils i remoguts de conscincia. 

La novella comena amb una brillant introducci que de seguida ens atrapa. Es tracta de l'encontre casual (dues vegades!) entre el que podria ser el mateix Zweig i el tinent Hofmiller, condecorat per l'ordre de Maria Teresa en tornant de la guerra. En el segon encontre, Hofmiller ens explicar la seva histria que, de fet, s la novella en si. Els herois d'una guerra, ens dir, sovint no sn aquells qui la fan, sin aquells qui aconsegueixen esquivar-la.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2026-12-12 EDkpwPQBBWUWXgmDh
You saved me a lot of hsalse just now.
2028-11-12 zMKOMsPL
At the time I read it, it didn’t have a big impact, but sginrisrpuly I find myself thinking about it once in a while. I even remember the last two: I recommended it to a friend who doesn’t play chess because he gets to anxious thinking about the probabilities of the next moves (just like the player in the book) and the other thinking about how I would keep my brain busy if I was in jail, in solitary confinement…
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil