Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Pere Calders: Histries poc corrents


Eumo Editorial, 2004 (48 pàgines)

Selecci de deu contes de Pere Calders, un dels narradors ms importants de la literatura catalana davui. Els contes que explica sn divertits i sorprenents: amb poques lnies de vegades amb cinc o sis s capa dexplicar una histria plena dimaginaci i dhumor.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2027-12-12 SZdGXPkUMGJQQyt
Nosaltres, som nosaltres, Acollida, i altra cosa e9s el que siegum capae7os de fer amb els nostres fills. No e9s bo viure nome9s pels fills, com tampoc ho e9s viure d'esquenes a ells.I tant, Omar, que pots opinar, faltaria me9s. Precisament del que tu comentes, Bitxo, e9s d'on va sortir el pensament d'avui. Va ne9ixer d'una conversa que mantenia, sobre la difere8ncia que existeix entre els avis que volen donar allf2 que en el seu moment no varen poder oferir als seus fills, dels que s'entesten en donar molt als nets, per treure's del damunt el sentit de culpabilitat que els hi ve donat per haver passat dels fills. No, Isnel, no crec que aprovar amb els fills, sigui cap garantia de res. El que si crec, e9s que hom s'ha d'esfore7ar en fer la feina de pare; de la d'avi, ja es veure0. Els fills dels nostres fills, seran responsabilitat del seu pare.
2028-11-12 pIeYRkLlYIOdcb
Salimos un poco dormidos en los prormeis minutos, pero una vez el equipo se fue entonando el resultado mejorf3. De todas formas creo que jugar contra un equipo con las dificultades del Alcobendas, hace que te depistes un poco me1s de lo habitual. Por cierto, muchas felicidades por la nueva web!!! Ya era hora!!!
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil