Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
Ramn Solsona: Figures de calidoscopi


Quadrens Crema, 1989 (312 pàgines)

Seria ella la primera a tastar les delcies de l'amor? Sota quines mans s'estremiren aquelles formes ja fetes? L'amor, la salut, la feina sn fils amb qu la vida va trenant biografies. Per sempre s'hi entremescla un fil invisible, un company de viatge enigmtic: l'atzar. Aquesta s la novella de les petites casualitats, dels encontres fortuts, dels noencontres, dels cops amagats que la roda de la fortuna reserva a Isabel Corbella, que als setze anys interroga l'avenir mentre es mira al mirall. Aix, com una reflexi sobre l'atzar i sobre la naturalesa de les relacions humanes, Ramon Solsona ens presenta aquestes Figures de calidoscopi: una novella que sorprn per l'habilitat amb qu apareixen travats en una estructura slida i coherent tots els materials heterogenis, i que captiva per l'absoluta fludesa amb qu l'autor maneja una gran diversitat de registres lingstics i de recursos formals.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil