Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
Charles Dickens: Grans esperances


Proa, 2008 (580 pàgines)

Phillip Pirrip, conegut amb el sobrenom de Pip, s un nen orfe, de classe humil, que viu en un petit poble angls. Pip creix al costat de la seva germana, que el castiga sempre que pot, i el seu cunyat, un ferrer bondads que li ensenyar lofici. Per Pip s massa curis per resignar-se a una vida tan anodina i t esperances de convertir-se en una persona important. Un bon dia descobreix un fugitiu de la justcia que viu amagat en un cementiri. En lloc de delatar-lo, Pip li porta menjar perqu no es mori de gana. Temps ms tard, entra a treballar al servei de la senyoreta Havisham, una dona adinerada i excntrica, i de la seva filla adoptiva, Estella. I el dia que se li presenta per sorpresa Mr Jaggers, un advocat de Londres, per dir-li que un benefactor annim el vol convertir en tot un gentleman, Pip comena a creure que les seves grans esperances potser no havien estat en va.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2027-12-12 uxGnERJYyRsBdG
That's really tihkning at a high level
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil