Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
Arnaldur Indridason: La dona de verd


Magrana, 2010 (320 pàgines)

La troballa d'una costella humana condueix al descobriment d'un cadver enterrat al solar d'un edifici en construcci als afores de Reykjavk. L'inspector Erlendur Sveinsson, un home torturat pel passat i una mica fatigat del present, ha d'esperar que els arquelegs analitzin a qui corresponen els ossos, que sembla que han estat ocults al solar durant dcades. Per Erlendur no t prou pacincia i, amb l'ajut dels seus dos companys, inicia una reconstrucci de com era el lloc de la troballa en el passat, en plena Segona Guerra Mundial, qui hi vivia i quines van ser les seves histries. Aix descobrir una veritat encara ms aterradora: l'assassinat d'nimes.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2027-12-12 aPkzDqsbfeTm
Nepf4, eu sou uma pessoa que teve os dois prbomelas, ate9 porque estou com os planos do meu casamento rolando forte.Acho a sua ide9ia muito boa, de criar o curso como um ponto de encontro de ide9ias, aberto para discusse3o 24h, e acho que duas coisas seriam bem interessante:1. A discusse3o por e-mail e9 legal, mas estabelee7a 1 data semanal em formato de chat, na base do quem aparecer apareceu , como uma maneira de permitir um contato direto, mas sem o peso de ser O daNICO contato.2. Um wiki dos temas e conceitos definidos seria interessante. e0 medida que o grupo avane7a nas discussf5es ele seria alimentado, criando um documento das conclusf5es do grupo.
2024-10-12 MaSmCnEcaAwZcQ
Crec que si que unes eleccions sguiin locals o generals serveixen per saber el sentir de la gent, i es ben clar en les gre0fiques que els partits majoritaris han minvat en favor de altres i de l'abstencif3. I que en el moviment 15M hi ha la gent que hi ha, i que per a molta gent una cosa e9s el parlar, altra el participar, i altra el actuar, som persones i cadascfa amb les seves condicions.Pot ser que la tasca a partir d'ara sigui la dimensif3 europea del moviment. Encara que pens que s'ha de treballar en el entorn me9s proper. Amb els mitjans de que es disposa per obtenir informacif3, seran els europeus que s'interessin i no els de Mallorca o Espanya els que es dediquin a exportar.I una de les tasques, de portes cap a dins, e9s evidenciar que el sistema ja no serveix.Una de les maneres de tirar abaix el sistema utilitzant les seves eines pot ser desmuntant la paradoxa de un sistema que es diu representatiu i democre0tic en el que el vot no te9 el mateix valor per a tothom, el vot dirigit a uns partits o de algunes regions o autonomies no te9 el mateix valor que per altres.Mentre la estesa sensacif3 de que tan se val, participar o no participar, estigui arrelada entre la gent, no arribare0 una majoria d'edat ni poledtica ni social, mentre estiguem tutoritzats com alots petits per uns partits = poders que de entrada saben que sortiran afavorits, el poble no tendre0 clar el valor de participar en res. Reivindicar la majoria d'edat poledtica social, una persona = un vot = un impost = mateixos deures / mateixes obligacions = mateixos drets.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil