Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
Charles Dickens: Oliver Twist


La butxaca, 2011 (552 pàgines)

Oliver Twist s la histria dun nen orfe que sobreviu en els ambients ms pobres i marginals de la gran ciutat industrial moderna: el Londres de 1830. Amb un realisme fosc que incorpora altes dosis de stira i dhumor negre, Dickens retrata un mn en el qual alg com Oliver, vctima de lexplotaci infantil ms descarnada, no sembla tenir cap sortida que no siguin lhospici, la delinqncia, la pres o una mort prematura. Per enmig daquest panorama desolador, poblat per un seguit de personatges inoblidables, triomfen malgrat tot la innocncia i la bondat del protagonista. Per a aquesta edici, la traducci catalana de Pau Romeva, apareguda el 1929, ha estat revisada amb tota cura per Joan Riba perqu el lector davui pugui assaborir plenament un dels cims de la novellstica del segle XIX.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2027-12-12 bCOxrHiLjsFZrFcLXD
Finidng this post. It's just a big piece of luck for me.
2024-10-12 DrYFRDjz
Jo crec que tot e9s possible, el fil que serpaa l'amistat de l'amor -de l'amor per a fer l'amor- e9s molt subtil. La meva pregunta, despre9s de la frase, seria per que8?', per que8 no es pot o sed que es pot? Tot depe8n del moment i de les circumste0ncies.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil