Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
Susana Tamaro: Vs on et porti el cor


la butxaca, 2008 (192 pàgines)

En un extens monleg epistolar, i a les portes de la mort, una via s'adrea a la seva nta, resident als Estats Units, explicant-li tot all que des de fa temps s'hauria d'haver dit a si mateixa, i recapitulant aix el sentit de la seva existncia. De les lletres escrites per l'via en surt la histria de la famlia, per sobretot la descoberta del fet que, talment una tara hereditria, la infelicitat en general segueix la branca femenina. Vs on et porti el cor s una novella que ha commogut milions de lectors.

 

 
Comentaris dels usuaris:

No hi ha recollit encara cap comentari. Si vols afegir-hi el teu ho pots fer amb el formulari següent
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil