Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

Sandor Marai: L'ltima trobada


La butxaca, 2002 (192 pàgines)

Dos homes se citen, desprs de quaranta anys de no veures, en un castell al peu dels Carpats, que en temps passats havia acollit soires elegants i que els anys han convertit en un simple refugi dun noble. Lun ha passat molt de temps a lExtrem Orient; laltre no sha mogut mai de la seva propietat. Per tots dos han viscut esperant aquest retrobament i comparteixen un secret singular.Sndor Mrai (Kassa, Hongria, 1900) va emigrar als EEUU lany 1948 desprs dhaver estat exiliat a Frana i Alemanya durant els anys vint. Tot i que aleshores ja estava considerat un dels grans escriptors de la literatura centreeuropea, la seva obra va ser prohibida, i va quedar oblidada fins als anys noranta. Mrai es va sucidar lany 1989 a Califrnia, pocs mesos abans de la caiguda del mur. Editorial Empries li ha publicat, a ms de Lltima trobada, Lherncia dEszter i Divorci a Buda.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2024-10-12 ocPboRSUTLiRB
skriver:Jag testade dierkt! Bra tips. Tack!Det fungerade lite annorlunda hos mig dock jag kunde inte fe5 fram adressen nere till ve4nster utan f6ppnade iste4llet RSS och he4mtade adressen de4r.
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil