Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
Miquel Martn: Cabells de medusa


CCG Edicions, 2008 (200 pàgines)

Cabells de Medusa s el suggeridor ttol amb qu Miquel Martn ens vol transportar al segle XIX, quan els corallers de Begur s'embarcaven cap a terres llunyanes i extiques en expedicions plenes de risc i incertesa. Per el lector no noms reviu amb intensitat les aventures dels corallers, sin que comparteix tamb tot el procs de descoberta i creaci literria que hi ha darrera el llibre. Un llibre que desvetlla el vincle secret entre diverses generacions d'una famllia i que, amb un llenguatge precs, viu i subtil, acull el dietari, el relat o la llegenda.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2024-10-12 NUKWYStOtMgZRLZmSi
El comentari que m'has dxaiet al bloc m'ha fet pensar molt amb tota l'evolucif3 de la malaltia del meu avi. Com has dit tambe9 afecta molt als familiars, perque8 e9s veure com una persona es penseix, com si ff3s una flor. Veure que dia a dia et va oblidant, que deixa de saber qui ets i, el me9s important deixa de ser ell.El meu avi tambe9 va tenir, tambe9, un tipus de parkinson . Ell era una persona amb molta energia, havia set alcalde del petit poble on viviem i sempre tenia un munt de plans per fer. Perf2 mica en mica, tot va anar canviant.M'entristeix molt recordar aquests canvis.Espero que en Pasqual i les persones que segueixin el seu projecte ajudin ,no sols amb la percepcif3 de la malaltia, que ja e9s molt, sinf2 tambe9 en les cures per aquestes persones, perque8 en el nostre cas van ser molt prece0ries.Ens seguim. Una abrae7ada!!!!!!
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil