Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
Vladimir Nabokov: Lolita


La butxaca, 2009 (464 pàgines)

El mateix Humbert narra el foll itinerari per carreteres i motels, fent un cid retrat de l'estil de vida nord-americ, amb una enlluernadora combinaci de lirisme i d'ironia. Lolita, publicada l'any 1956 als Estats Units, fou objecte de prohibicions i judicis i, posteriorment, d'innombrables imitacions. Avui s considerada, amb unanimitat, una obra clssica del segle XX.

La histria de l'obsessi d'Humbert Humbert, un professor de quaranta anys, per Lolita, de dotze, s una extraordinria novella d'amor amb dos ingredients explosius: l'atracci perversa per les anomenades "nimfetes" i l'incest.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2029-12-12 iRxXpFVeep
It is totally cerpey. I had no idea about this till I started doing some research on him this week (I love "Alice in Wonderland", still do...but now I can't help but look at it a little bit differently...)
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil