Anar a la pàgina d'inici
Serveis en línia Recomanem Notícies Activitats Biblioteques Biblioteca infantil Enllaços
Propostes | Club de lectura | Novetats | Guies de lectura
 

Club de lectura

[<< enrere]

 
M. Merc Cuartiella: Germans, gaireb bessons


Brau, 2012 (179 pàgines)

En Joan i lEster sn germans. La seva relaci s intensa, sovint excloent, a voltes destructiva, i aix condiciona les seves vides i la seva visi del mn. Aix desespera la Raquel, la dona den Joan, que detesta no formar part daquest mn privat que comparteixen, farcit de secrets i de fantasmes del passat. Quan en Joan anuncia que ha contret un deute de joc i que cal reunir, en sis dies, una quantitat que est fora del seu abast, comena una recerca tan intil com frentica en qu tots tres intentaran, en solitari i sense lajut dels altres, aconseguir uns diners impossibles.

Germans, gaireb bessons ens parla duns personatges contradictoris que volen ser felios per no en saben, que necessiten dels altres i, alhora, no poden evitar ferir-los, que desconfien dels sentiments i la tendresa per que, malgrat aix, aspiren a ser estimats.

 

 
Comentaris dels usuaris:
2017-08-15 yR8e2ljg
woot, thankyou! I finlaly came to a site where the webmaster knows what they're talking about. Do you know how many results are in Google when I search.. too many! It's so annoying having to go from page after page after page, wasting my day away with thousands of people just copying eachother's articles… bah. Anyway, thankyou very much for the info anyway, much appreciated.VA:F [1.9.18_1163]please wait...VA:F [1.9.18_1163](from 0 votes)
2026-09-12 NZOjvlCUviPJvRtsLU
I read your psoitng and was jealous
 

 

Afegeix el teu comentari:
   
Nom:
Email:
Valoració:
Molt fluixa Excel·lent
Comentari*:
  * Per evitar l'ús abusiu dels "spammers" no es registrarà cap comentari amb etiquetes HTML que apuntin a vincles externs
 

La comunicació de les dades personals que consten en aquest document suposa l'autorització perquè s'incorporin a un fitxer automatitzat de l'Ajuntament de Girona per a la resolució d'aquesta tramitació. Així mateix, són objecte de protecció d'acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal. Per aquest motiu, podreu exercir-ne el dret d'accés, modificació i cancel·lació adreçant-vos personalment a l'Ajuntament de Girona o mitjançant l'adreça de correu dadespersonals@ajgirona.cat.

Biblioteca Infantil